Komenda 1

IV izziv 2012

Takole so zapisali naši ta glavni:

Drage voditeljice in voditelji IV!
Prišel je čas za odprtje prijav za IV Izziv, ki ga vaši vodniki/ce in podvodniki/ce zagotovo z veseljem pričakujejo.
Tudi v TIVI-ju (Trop za IV Izziv) ga in skupaj se bomo v soboto 5. maja potrudili, da postanejo mostovi med nami še trdnejši in da postavimo temelje za gradnjo novih.

Izzivi današnjega časa so veliki in zahtevni, dostikrat potrebujemo pomoč, da jih premagamo. Tega dne ne bomo reševali sveta, trudili se bomo premagati manjše na atraktiven, poučen in predvsem skavtski način. Za tiste velike izzive pa imejte vedno v spominu, da je tudi hrast, tisto veliko in močno drevo, začel kot majhen želod, ki je ležal na tleh.
IV izziv se bo dogajalo na Fevdu, kjer velikokrat skavtajo skavtinje in skavti iz Komende. Zbiranje bo potekalo do 8.45, dogajanje pa bomo zaključili okoli 17. ure. Dodatne informacije o dostopu in še čem bodo objavljene konec aprila.
V primeru slabšega vremena bo svoje naredilo vzdušje, tako blatno kot lani pa zagotovo ne bo.. 

 

Pravila glede prijave in plačila:

  • prijava IV zgolj pod pogojem udeležbe vsaj enega voditelja čete (zaželjeno čimveč, pomagali boste pri izvedbi dejavnosti)
  • udeležence prijavi četovodja/kinja
  • zaprtje prijav 25. 4.2012
  • plačilo 5€ na osebo do 26. 4. (zadnji delovni dan tega meseca)
  • Obrazec za prijavo in ostale informacije

Spodbudite svoje vodnike, vodnice in podvodnike, podvodnice, da se udeležijo IV Izziva in si pridobijo nove izkušnje, poznanstva in se napolnijo z novo dozo skavtskega duha!

Se vidimo na IV Izzivu!
Bi-Pi!
DV IV

 

Hm… Le kje bo IV iziv?!?  Oujea!
Četica, bomo še vse sporočil. Samo toliko, da se lahko okol važte:)