Komenda 1

Obljube & 20. letnica 2012

Se vidimo? Pa ja, seveda!

Kdaj in kje?
Obljube se bodo odvijale to soboto, 21.4., s pričetkom v Komendi pri sv. maši ob 19. uri. Po maši se peš odpravimo proti fevdu, kjer bo okoli 20:20 ceremonija obljub.

Praznovanje 20. letnice se bo v celoti izvajalo v nedeljo, prav tako na fevdu. Začeli bomo ob 10:00 s kvadratom in na kratko obudili spomine,
ob 11:00 pa nadaljevali z “delavnicami”. “Delavnice” so vseh vrst, tako za stare mačke, željne adrenalina in za nove mamice, ki bi rade malo počajčkale/kofetkale z bivšimi skavti. Torej, zagotovo bo za vsakega nekaj.

Ob 13:00 bomo imeli kosilo, ki ga seveda dobite vsi prisotni(brez skrbi, Komenda 1 vse časti:). Po kosilu sledi čas za druženje – športni ali sploh ne. Mi bomo poskrbeli, da se boste meli priložnost spomnit starih(no, tudi ne tako starih) skavtskih iger!

Ob 14:45 sledi skavtska zahvalna sv. maša (ki bo na fevdu), potem pa končno žur za dvajsetletnico. Takrat se bo možno posladkat, si privoščit kakšen spominek ali pa oboje, …

Končamo enkrat do 17:00 ure.

Še nekaj!
1.) Vabljeni ste, da pridete peš/s kolesom. Če pa že ne gre drugače, pustite avto pri lovski koči.

2.) Kot je že znano, pecivo je pri nas skavtih precej dobrodošlo:) Sploh okoli kosila, ali pa mogoče kar tako. Mjami.

3.) Kot ste verjetno opazili, bomo po kosilu ponudili tudi spominke – so kar praktični, tako da, če bi  kakšnega želeli, morda ni neumno imeti sabo kakšnega evra ali dva. In pa seveda, tudi o nekem zborniku se šušlja.

4.) Vremenska napoved ni ravno najboljša kajne? Nič zato, saj smo skavti:) Za vsak slučaj pa le prinesite kakšno palerino in dobro obutev.(lahko pa tudi menaško in ostal skavtski pribor, recimo nožek)

5.) Povabite še koga, vsak je dobrodošel. Udeležba je tako ali tako obvezna:)

 

Pa še par slikc, da se malo spominte, kaj vse se lahko znajde v nedeljo na našem praznovanju! Se vidimo!