Komenda 1

Z rutko za vratom in umazani z blatom! Obljube 2012

Ja, tokrat dobesedno!

 

Mislim, da smo ovrgli vse pomisleke na to, ali Komenda je še vedno “hardcore” steg. Brez dvoma smo vsi, ki smo bili na obljubah, dokazali besedilo himne, ki pravi: Z rutko za vratom in umazani z blatom, …  Sploh pa, kaj bi govorili, tisti ki smo bili tam, smo že videli. In prav je tako, Komenda 1 je in bo ostala tak steg!

Pride kakšna beseda ali dve na temo obljubin praznovanja še malo kasneje, ta trenutek je pomembno tole:
– Vsi, ki bi želeli dobiti še kakšen spominek(lučko, kresilo, dekco) ali zbornik, naj nas poiščejo to nedeljo(30.4) po sv. maši ob 10ih v Komendi pred skavtsko sobo.  Takrat lahko poberete tudi pozabljene predmete in pa, kdor še ni, majico&našitek.
– Ker smo se že na praznovanju zahvalili vsem, ki ste pomagali… Hvala tudi tistim, ki so ostali tudi po uradnem delu in pospravili kar se je tisti trenutek dalo! Hvala Boštjanu, Primožu, Simonu, Nejcu in Domnu, in pa vsem, ki ste vztrajali po svojih močeh. Upam, da nisem kakšnega izpustil, če pa sem, hvala tudi njemu!
– Če ima kdo še kaj za povedat, komentirat, pripomnit ali pohvalit… Lahko pod komentarje ali pa kar na komenda1(sem pride afna)skavt.net

Za naprej pa kar spremljajte tole stran. Tokrat so prišle do mene slike, morda naslednjič pride video.  Pa tudi, vabljeni vsi fotografi, da nekako spravite slike do nas – komurkoli izmed voditeljev.

Bi-Pi,

Neukrotljivi sokol