Komenda 1

Potep Gazel 2013

DRSALKE!

Prav na Prešernov dan smo se skoraj vse Gazelc’e vesele in polne pričakovanja odpravile na naš zimski hajk. In res, bilo je nepozabno in neponovljivo.

Že v petek smo se, kmalu po prihodu odpravile na drsališče – še dobro, da je blizu =) – in se drsale približno tri ure. medtem so na drsališče prihajali tudi drugi obiskovalci in ponudile smo se, da bomo dvema deklicama pomagale pri drsanju. Saj veste – skavt pomaga bližnjemu in naredi vsak dan vsaj eno dobro delo… NO, potem smo odšle na kosilo in v telovadnico, kjer smo sestavljale naš ples. ves čas nas je Ana prekomerno zabavala in vse smo imele ”smejalno jogo”. to nam je vzelo skoraj celotno popoldne in ker smo kmalu želele iti spat smo si skuhale večerjo in se pogreznile v spalke. s tem pa dneva še ni bilo konec, saj smo pripravile izziv za novinki, ki pa ga je na žalost opravila le ena. nato smo se do pol dveh pogovarjale o učiteljih.

ko smo se zbudile smo si pripravile zajtrk in se uredile. Vse smo bile navdušene nad pustom in tako smo okoli desetih že poplesavale po drsališču. Bile smo tako imenitne, da so ljudje obstali in nas opazovali. zopet sta prišli deklici, toda tokrat smo odšle prej, ker nas je drsanje pošteno utrudilo. Kosilo je bilo odlično in počitek tudi. V soboto smo bolj ko ne poležavale. Seveda smo morale pomiti posodo, saj je bil že čas za večerjo, zato smo bile prisiljene vstati. Zvečer smo obiskale sveto mašo. Budne smo bile za spoznanje dlje kot prejšnjo noč, ker pa nam je bilo dolgčas smo igrale Activity.

V nedeljo smo večino časa posvetile pospravljanju. ko smo to opravile smo pojedle kosilo in čakale na kamniške voditelje. Nato smo uradno zaključile hajk in se odpeljale domov.

Zavzeta gazela