Komenda 1

Skavtska preseljena; 2013!

Tada! Končni produkt tega delovnega vikenda je viden. In vikend je bil zares uspešen! Več bo pa povedalo par slik, na žalost ne preveč kvalitetnih.
Kasneje pa bo Ben pripopal še par malo boljših slikc.

AMPAK, skavtska še ni čisto dokončana. Manjkata nam še dve stvari. To sta gašperček in kavč.

Iščemo gašperčka oziroma pečko na drva za v našo skavtsko. Zanj smo pripravljeni odšteti tudi kakšen cent ali  dva. Zdaj pozimi, se skavtska res svinjsko ohladi, in bi bila kakšna pečka še kako dobrodošla.
Iščemo pa tudi kavč, ki bi poskrbel za naša udobna srečanja. To je luksuz, ampak, mi se ga ne branimo:) Imamo pa par omejitev, saj nam vrata in miza omejujeta največje mere kavča.  Kavč bi šel v kot, torej rabimo L kavč, ki ima krajšo stranico  dolgo največ 1,5m in daljšo stranico največ 3,5m. Daljša stranica kavča se nadaljuje desno od krajše stranice. Torej, če sedimo na dalji stranici, imamo krajšo stranico na desni strani.  Zapleteno ni kaj, a upamo, da kdo ravno menja opremo v dnevni sobi…:)

Če imate kaj podobnega ali poznate koga, ki bi nam bil pripravljen pomagati, to sporočite kar na naš mail: komenda1(sem pride afna)skavt.net, ali pa za rokav pocukajte koga od voditeljev. Najlepša hvala!

Jutri pa objavimo še slike volčičev na zimovanju!
Bi-Pi!