Komenda 1

Tabori 2013

Tako je, vse štiri veje  že ali pa bodo v naslednjih dneh  taborile po Sloveniji. Klan se že potika po hribih, noviciat šiba proti morju, četa in volčiči pa so v nizkem štartu za odhod. Tukaj je par informacij za tabor čete:

  • Dobimo se jutri, torej v sredo ob 18.45 v Komendi pred cerkvijo.
    Otroci naj imajo s seboj nekaj za večerjo, da ne bodo lačni in kak sendvič za naslednji dan zjutraj. Kosilo bomo imeli že na tabornem prostoru skupaj. 
  •  Starši, babice, dedki, prijatelji, bivši skavti, voditelji in ostali ste lepo vabljeni na dan odprtih vrat,  to bo že to nedeljo, 14.7. v Božakovem pri Metliki od 9:30 naprej. Prej bomo imeli svoj program, tako da ne boste ničesar zamudili. 🙂

Prikaži večji zemljevid

Za vas imamo pripravljen  krajši program, mi pa upamo na kakšno kosilo, da ne bomo lačni. Točne ure sv. maše še nimamo, zagotovo pa sv. maša bo, tako da lahko nedeljo izkoristite tudi za lep izlet!

  • Končamo v nedeljo, 21.7. , v Ljubljani, kamor bomo ob 15:00 prišli z vlakom. Takrat tudi poberete svoje otroke. Dogovorite se med seboj za prevoz, sicer pa v primeru problema prej pokličite enega izmed voditeljev.

Voditelji čete smo za nujne primere na voljo v večernih urah(18 :00 –  20:00, sicer pa imamo rajši sms sporočila, na katera bomo odgovorili takoj ko bo čas.

Domen Jurkovič (040 378 437)
Katarina Pavlinič (031 413 191)
Rok Valenčič (031 397 736)

Zgleda da bo… carsko.:)

se vidimo,

B.P.