Komenda 1

MrgaNaVidiku 2013

Zmagovalec pa je??? VOLKOVI!!!

 

MrgaNaVidiku je projekt, totalno hud projekt in izziv. Vodi med seboj tekmujejo v osvojitvi cilja, to pa je izpolnit postavljeno mejo v vsaki disciplini. Naprimer, skupaj kot vod preteči 140 000 metrov. 140km. Huh, kar izziv kajne?

Vodi vpišete svoje rezultate tukaj v te obrazce.
Čebele.
Gazele.
Žabce.
Sokoli.
Volkovi.
Voditelji.

 

Pravila so spodaj.

Tukaj pa so rezultati. Obnavljajo se na 5 minut. Kako kul je to a?

 

Pravila, cilj,  ???

Cilj izziva: Kot vod prvi osvojiti zadani cilj in premagati vse discipline.

Kakšne discipline? tek, sklece, trebušnjaki,  kolesarjenje, rolanje, kolebnica, plavanje, višinska razlika, obrnjena knjiga, kolo, prevali, vesa v zgibi

In zakaj bi sploh delu to? Ker potem čaka vod ena najhujša nagrada, poleg tega pa na ta način  postaneš najjači vod v Komendi, same MrgeNaVidiku!

Okej, neka nagrada, kakšna pa je? Ne povemo. Je pa že izbrana in huda!

In kok mormo nardit vsake discipline? Recimo pretečt al pa prerolat? Vsak vod ima svoj cilj, prilagojen številu oseb v vodu. Na osebo pride vedno enako, ne glede na vod.

In kdaj pol zmagamo? Zmagate, ko opravite vse discipline(ko v vseh disciplinah dosežete cilj).

A je kšna omejitev? Ne. Omejitev ni. Vsak lahko v vsaki disciplini naredi toliko kot sam hoče. Manj ali več, važno je, da skupaj kot vod dosežete podani cilj.

Se prav Lahko jst delam tud namest druzga? Jap!

In kako bom vedu, kok sm jih že naredu al pa, kok jih še morm? Čist simpl. Štel/meril  boš ponovitve, čas ali pa razdaljo in potem to vpisal na internet, na našo skavtsko stran.

Potem bomo sprot vidl rezultate? Ja!

A tud druge? Ja, tud druge. Tko boste vedl, a ste v prednosti al zgublate.

Samo, kako boste pa to preverjal? Preprosto. Ne bomo. Verjamemo, da ste lahko pošteni do drug drugega in da ne bo prišlo do goljufij.

Aha. Torej, če grem jst tečt, in enkrat vmes na pavzi nardim neki skletc in potem odtečem nazaj domov, to pomen, da sm v bistvu naredu dve disciplini hkrati? Ja, tako je. Oziroma, naredil si del discipline. Greš na skavtsko stran in v svoj vod vpišeš kaj si počel.